söndag 5 september 2010

Höstig söndagmorgon

Lillkillen tyckte att det var lagom att gå upp vid 6-tiden idag så det var bara att pallra sig upp. Hundarna fick nöja sig med en snabbtur på tomten eftersom det knappt var plusgrader. Nu börjar det väl värma på lite så jag ska pälsa på både mig och Liam så får vi ta en morgonprommis i den minst sagt svala morgonluften.

Någon som är överlycklig över den kalla väderleken är Rocco. Han trivs som handen i handsken och far runt som en raket när vi är ute. Det är så underbart att se denna stora lufs jaga fjärilar och flugor :-) Ibland glömmer man bort att han bara är 7 månader eftersom han är dubbelt så stor som Thor. Vi har verkligen fått en riktig fullträff när det gäller Rocco. En mer lyhörd, lydig, snäll och gosig hund hade varit svårt att hitta. Min lille vovve!

I trädgården är det lite höstpyssel och igår satte jag ner lite lökar inför våren. Det blev lite klassisk ljung också. Annnars har de allra flesta plantor vi satte i somras tagit sig så det ska bli riktigt kul att se hur trädgården ser ut nästa sommar.

Dags att leta fram mössa och vantar och en overall till Liam och gå ut denna underbara soliga höstmorgon.

Inga kommentarer: