måndag 24 maj 2010

Utflykter

Sitter och väntar på en leverans toppsten till muren kring poolen. Grabbarna slet på bra i helgen så nu är faktiskt muren uppe, det är bara toppstenen kvar och så ska det fyllas förstås mellan mur och pool så det är en hel del annat som ska fixas men själva muren är i stort sett färdig.
Denna vecka är det något inbokat varje dag men inget som känns speciellt stressande. J ska följa med som lekpappa på Bonnies lägerskola. De åker på onsdag och kommer hem på fredag...hi hi hi...han kommer att ha ytterligare X antal gråa hår när han kommer hem. Jag tror inte han vet vad han gett sig in på, lägerpappa för en mellanstadie skola tillsammans med några hönsmammor och ett gäng fröknar... :-D Snacka om tuppen i hönshuset! *dagens asgarv* Hoppas Bonnie får det roligt i alla fall.
För de andra småttingarna så är det lite roliga aktiviteter också. Wanda ska till Tom Tits och Nova ska på utflykt med dagis. Nova var ju sjuk i torsdags så vi missade föräldrautflykten men nu får hon en ny chans att gå på utflykt med fröknarna och kompisarna istället. Liam är kanske den som har den tråkigaste "utflykten", han ska på 6 månaders kontroll och få en spruta...jag får kompensera det med en tur till mormor och morfar så att han får bli lite bortskämd en liten stund.
På lördag är det fotboll, fotboll, fotboll. Både Bonnie, Wanda och J spelar match. Jocke spelar i Sundsvall så han är borta i stort sett hela dagen. Bonnies match är lite närmare så kanske åker jag och resten av barnaskaran och kikar på när Bonnie spelar och det inte krockar med Wandas matcher. Det är ett pussel att få ihop allas aktiviteter ibland men det brukar lösa sig i på något sätt. På kvällen är det dags för lite födelsedagsfest eftersom herren i huset fyller hela 31 år. Synd att inte trädgården är i ordning...det får bli poolparty när Bonnie fyller 10 år i juli i stället.

Inga kommentarer: